Otevírací doba

Naši otevírací dobu o svátku 8.5. najdete ZDE (click).


Martin Šimánek

Praha Kuchyně
Martin Šimánek

Mým cílem je, abyste se u nás cítili především příjemně a vážení. Společně spojíme praktičnost, krásu a funkčnost … a zařizování Vaší kuchyně už nebude nutnost, ale zábava.

Martin se prodejem kuchyní zabývá od roku 2009. A pohybuje se v něm na plno od té doby až do současnosti. Nasbíral zkušenosti ve velkých firmách, které se v Čechách prodejem kuchyní věnují. A poslední léta přirozeně přešel k tomu, že své nabyté zkušenosti předává na kolegy ve firmě, snaží se jim pomáhat ve vstupu do profese prodejce kuchyní, nebo je jen podporuje ve zlepšení jejich výsledků.

V kuchyních má zálibu i z druhé strany prodejního pultu… jako jejich uživatel. Sám má vaření jako koníček, nejen proto, že vaří pro svou manželku a svou dceru, ale hlavně proto, že ho to baví.

Je to prostě výzva a zajímavá kreativní činnost, ve kterých se všeobecně rád vyžívá… mezi další jeho oblíbené kreativity patří hraní na kytaru, mandolínu či ukulele. Tvůrčí psaní. Dále pak čtení knih (ale jen těch papírových…), poslouchání hudby a sledování filmů.

Pochází z Prahy, i když kořeny jeho rodiny sahají až na Moravu.

tel.:

+420 730 147 194

Showroom Senesi Praha - koupelny, kuchyně, obklady a dlažby

Prodejna: Řevnická 170/4, 155 21 Praha-Zličín
Sklad: Ringhofferova 1, Areál PSN, 500 m od prodejny
Parkoviště: Z druhé strany budovy Oregon House
Detail prodejny