Otevírací doba

Naši otevírací dobu o svátku 8.5. najdete ZDE (click).


  • FeatherControl

    Obohacující, hladká manipulace s bateriemi

    Technologie zajišťuje extra široký úhel otáčení páky umožňující přesnou regulaci intenzity vodního proudu a jeho teploty. Speciální keramické disky garantují snadné a precizní ovládání.

    KDYŽ SE PÁKA POHYBUJE JAKO PÍRKO VE VĚTRU

    Výsledkem bezkonkurenční technologie FeatherControl je extra široký úhel otáčení páky umožňující přesnou regulaci intenzity vodního proudu a jeho teploty. Tato technologie je, stejně jako všechny další inovace z dílny společnosti Grohe, ukázkou dokonalé souhry designu a technologie s jediným cílem – poskytnout vám doposud nevídaný požitek z vody.

    Maximálně hladká manipulace pro přesnost a bezkonkurenční komfort po celou dobu životnosti. 

    Zcela nová kartuše  FeatherControl posouvá pákové ovládání proudu vody na naprosto nevídanou úroveň. Kartuše je kombinací prvotřídních, glazovaných keramických disků a revolučního těsnění, která umožňuje větší rozsah otáčení a náklonu páky pro ještě přesnější regulaci, přičemž zachovává plynulost a jednoduchost ovládání typickou pro baterie vybavené technologií Grohe SilkMove®. Unikátní výbavou, jakou je kartuše FeatherControl, se mohou chlubit pouze vodovodní baterie značky Grohe. Obohacující, hladká manipulace s pákovými bateriemi podtrhuje špičkovou kvalitu a jedinečnost naší značky.

    Technologie zajišťuje hladké ovládání i po 20 letech používání.

    Rukojeť baterie a keramické disky jsou propojeny pomocí patentovaného mechanismu, jehož základem je pevná a odolná kovová konstrukce. Při manipulaci s rukojetí se disky překrývají způsobem, který reguluje a usměrňuje proud tekoucí vody. Kvalita materiálu a řemeslné zpracování těchto součástí má tak naprosto zásadní vliv na výkon samotné baterie.

    Kartuše, které jsou srdcem baterií, jsou proto vyráběny pomocí těch nejmodernějších technologií a s použitím keramických slitin, které se používají v kosmickém výzkumu. Vybroušený zrcadlový povrch disků je také potažen speciálním lubrikačním olejem, který redukuje vzájemné tření. A protože jsou baterie Grohe navrženy pro dlouhá léta používání bez údržby, jsou součástí samotné kartuše speciální komory naplněné zmíněným olejem, který se v průběhu let postupně uvolňuje a udržuje tak styčné plochy v perfektním stavu.

    Zavřít