Otevírací doba

Naši otevírací dobu o svátcích 1.5. a 8.5. najdete ZDE (click).


  • QuickFix

    Až o 40% rychlejší instalace

    S technologií QuickFix úpravy kuchyně a koupelny nemusí být složité. Hledání správného produktu, koupě chybějícího nářadí a luštění neúplných nebo složitých pokynů jsou minulostí.

    Grohe QuickFix - Vše v jedné krabici!

    Představte si toto: Máte motivaci pustit se do kutilského projektu, ale pak vám chybí nářadí. Zní vám to povědomě? Víme, jaké to je! Nebojte se, s Grohe QuickFix získáte balíček all-inclusive pro snadnou instalaci!

    Domácí renovace se staly životním stylem mladých i starších. Do kuchyně a koupelny se však raději nepouštíte a kapajícímu kohoutku se vyhýbáte obloukem. QuickFix ale dokázal, že ani tyto úpravy nemusí být složité.

    Tak snadným vylepšením, jako je výměna vodovodní baterie, se koupelna a kuchyně doslova rozzáří.

    QuickTool

    Produkty QuickFix mají v balení novinku – univerzální nářadí QuickTools, které vám překvapivě usnadní instalaci výrobku. Například umyvadlové nářadí kombinuje všechny běžné nástroje potřebné k instalaci nebo údržbě umyvadlové baterie.

    QuickGuide

    Složité manuální pokyny? Náš Stručný průvodce poskytuje snadný návod na hladký průběh kutilského projektu.

    QuickVideo

    Raději sledujete videa s návody? Stačí naskenovat QR-kód a tým QuickFix Vás provede instalací.

    Značka Grohe nabízí překvapivě snadné řešení pro menší, ale působivé proměny domácnosti. S Grohe QuickFix sérií se vaše sny o nových vodovodních bateriích stanou realitou už dnes. Nepotřebujete zkušenosti ani šikovné ruce!

    Zavřít