Otevírací doba

Naši otevírací dobu o svátcích 1.5. a 8.5. najdete ZDE (click).


  • CoolContact

    Termostaty s chladným povrchem

    CoolContact zamezuje zahřátí termostatu a sprchování je díky tomu ještě bezpečnější. Dotyk baterie, které jsou vybaveny touto technologií chlazení, je vždy příjemný.

    Více bezpečí v koupelně

    S technologií CoolContact jsou zvědavé ručičky objevitelů chráněny a nebezpečí nehrozí ani při nejistém sahání po baterii. Díky této bezpečnostní technologii je studená voda, která proudí z potrubí do termostatu, cíleně vedena na povrch. 

    Povrch termostatu tak zůstane stále příjemně chladný. Horká voda se vůbec nedostane do jeho blízkosti. Každý člen rodiny se tak může ve sprše a vaně pohybovat bez starostí.

    Jak to funguje: kontrolované vedení vody

    Přitékající studená voda je v základním tělese termostatu vedena tak, že proudí přímo podél celé čelní a horní stěny. Protéká zprava doleva - ve směru kartuše termostatu. Horká voda je vedena z přípojky ve stěně přímo a bez oklik do kartuše. Smíchaná voda teče, obklopená studenou vodou, ven z kartuše, doprava k výtoku. A sice podél zadní a spodní stěny.

    CoolContact

    Dotyk baterie, které jsou vybaveny touto technologií chlazení, je vždy příjemný. Toto další plus pro „vnitřní“ bezpečnost zamezí bolestivým dotykům a popáleninám. Vyplatí se zejména v případě, jsou-li v domácnosti děti. 

    Ukázka technologie: 

    Zavřít