Otevírací doba

Naši otevírací dobu o svátcích 1.5. a 8.5. najdete ZDE (click).


  • Jedinečná úspora energie

    S CoolStart teče nejprve pouze studená voda

    U standardních baterií se při středové poloze páky ihned spustí průtokový ohřívač nebo oběhové čerpadlo. S technologií CoolStart teče nejprve pouze studená voda a až když páku vědomě posunete doleva, přimíchá se horká voda. Díky tomu se potrubí zbytečně nenaplní teplou vodou.

    S CoolStart automaticky snížíte Vaše náklady na teplou vodu

    S funkcí CoolStart teče teplá voda pouze tehdy, když ji skutečně potřebujete. Potřebnou energii začnete spotřebovávat až ve chvíli, kdy aktivně otočíte páku baterie doleva. Přitom rozhodujete, jakou teplotu chcete mít. Posun páky doprava je zablokován. To znamená, že se energeticky náročná příprava teplé vody omezuje pouze na situace, kdy je to opravdu zapotřebí. Pro krátké umytí rukou teplou vodu většinou nepotřebujete.

    CoolStart

    Ve středové poloze protéká bateriemi s funkcí CoolStart výlučně studená voda. Teplá voda začne téct až tehdy, když páku otočíte doleva. To prospívá životnímu prostředí i peněžence.

    Pro srovnání: standardní baterií protéká teplá voda ve středové poloze. Baterií s funkcí CoolStart teče studená voda ve středové poloze.

     Jak to funguje? 

    Zavřít