Otevírací doba

Naši otevírací dobu o svátcích 1.5. a 8.5. najdete ZDE (click).


  • Select

    Přepínání jediným tlačítkem

    Na přepnutí sprchového proudu u ručních sprch a baterií. Select je intuitivní, spolehlivý a má dlouhou životnost.

    Voda stiskem tlačítka: Select tlačítko pro ještě větší pohodlí v koupelně

    Intuitivní ovládání bychom měli nejraději všude. Proto je výběr výrobků od výrobce hansgrohe s technologií Select tak velký.

    Stisknutím tlačítka Select přepínáte u Vaší horní a ruční sprchy mezi různými sprchovými proudy. U termostatických baterií pustíte a zastavíte požadovanou sprchu. U umyvadlových baterií vodu stisknutím tlačítka pustíte a vypnete. (U těchto baterií lze tlačítka ovládat dokonce hřbetem ruky nebo loktem.) Proto je technologie Select jako stvořená pro všechny věkové kategorie a je ideální pro osoby s omezenou schopností pohybu.

    Jednoduché a spolehlivé ovládání vody

    Technologie Select umožňuje přepnutí čistě mechanickým způsobem. Tlačítko je proto velmi odolné a spolehlivé. Svou dlouhou životnost tlačítko prokázalo v dlouhodobém zátěžovém testu, kdy bylo zmáčknuto 90 000krát. Rozhodnutí pro výrobky Select je tedy také rozhodnutím pro dlouhodobé pohodlí v koupelně.

    Pro snadné přepínání druhů proudu

    S inteligentním ovládáním pomocí jednoho jediného tlačítka na sprše nebo baterii si můžete vodu užívat v jejich nejkrásnějších podobách. Tlačítko je navíc umístěno tak, že je velmi snadné jej používat. Výrobky s technologií Select jsou díky tomu velmi intuitivní a pohodlné.

    Vyrobeny pro dlouhou spolehlivost

    Jak to funguje: 

    Zavřít