Otevírací doba

Naši otevírací dobu o svátcích 1.5. a 8.5. najdete ZDE (click).


  • Jika Perla

    Odpuzující vodu a zabraňující ulpívání kamene

    Jika Perla patří do řady speciálních povrchů s voděodpudivou charakteristikou, které svému uživateli výrazně šetří čas strávený úmorným čištěním jeho privátních prostor.

    Speciální povrch sanitární keramiky s mimořádnými hygienickými vlastnostmi

    Povrchová úprava Jika Perla je nanesená na vypálenou glazuru keramického výrobku - úprava zabraňuje usazování nečistot a vodního kamene. Inspiraci našli tvůrci přímo u královny květin - u růží. Stejně jako na jejich okvětních plátcích se voda sbalí do kapiček, které se rychle skutálí pryč. Pro údržbu stačí omýt proudem vody a občas přeleštit povrch umyvadla, klozetu či bidetu vlhkým hadříkem do sucha.

    PRŮLOM V HYGIENĚ S JIKA PERLA

    Vynikající hygienické podmínky už nejsou jen přáním, ale staly se skutečností. JIKA perla má vodu odpuzující vlastnosti, které zabraňují usazování prachu a vodního kamene na keramickém povrchu. Inspirací pro tyto vlastnosti byla sama příroda. Designéři se inspirovali královnou všech rostlin: růží. Stejně jako na okvětních lístcích růže se voda na povrchu sloučí do malých kapek a rychle sklouzne dolů. 

    Správná hygiena je základem dobrého zdraví. 

     

     Když je k dispozici proud vody, tak stačí jen z času na čas přetřít povrch vašeho umyvadla, toalety nebo bidetu mokrým mopem a JIKA perla opět dodá povrchu čistotu, čímž vám ušetří práci a námahu. Tato speciální povrchová úprava, která se používá u některých JIKA výrobků, se nanáší na vypálenou glazuru keramického výrobku.

     

     Povrch Jika Perla nesmí být ošetřován abrazivními čistícími prostředky.

    Zavřít