• JIKA Sensor

    Snímací zóna s režimem vypnutí přívodu vody

    Sensor elektronické baterie výrazně šetří spotřebu vody. Když se Vaše ruce vzdálí z dosahu senzoru tak od 0,25 do 8 vteřin vypne proud vody.

    Nenechává zbytečně odtékat vaše peníze.

     JIKA SENSOR elektronické umyvadlové baterie, které výrazně šetří spotřebu vody. Když se Vaše ruce vzdálí z dosahu senzoru tak od 0,25 do 8 vteřin vypne proud vody a výrazně se tak ušetří energii. Baterie je vybavena perlátorem a díky tomu se vypouštěná voda promísí se vzduchem a nabude tak na svém objemu. Voda, která je tímto způsobem takto upravena je velice příjemná a na umytí rukou Vám postačí pouze malé množství.

    JIKA Sensor

    Snímací zóna s režimem vypnutí přívodu vody od 0,25 do necelých 8 vteřin od vzdálení rukou z dosahu senzoru.

    • reaguje na přítomnost rukou v zóně do vzdálenosti 30cm
    • průtok 6l/min
    • varianta pro bateriové napájení

    S touto technologií se Vám sníží provozní náklady na domácnost. Jednoduše vložíte ruce před senzor a vod sama začne téct. Baterie disponuje chytrým nastavením teploty, tudíž předchází k opaření a snižuje se energie, která je potřebná k ohřevu vody. Moderní nadčasový design umožňuje využít baterii prakticky v jakékoliv koupelně. Díky jednoduché ovladatelnosti baterii ocení i rodiče malých dětí nebo lidé se zhoršenou motorikou, kterým dělalo ovládání klasického kohoutku problémy.

     

    Zavřít