• KermiCLEAN

    Povrch odpuzující vodu

    Speciální povrchová úprava zabraňující usazování nečistot vodního kamene, díky které Vám výrazně usnadňuje čištění

    „Teflonový-efekt“ pro Váš sprchový kout.


    Povrchová úprava skla pro snadné čištění Kermiclean pro kalené sklo je ideální variantou, přejete-li si ulehčit jeho čistění. Speciální povrchová úprava zabraňuje usazování nečistot na skle, jakými jsou např. zbytky mýdla, vodní kámen, špína, apod.

    Mimo jiné také bakteriím, což přispívá k vyšší hygieně. Samozřejmě není ale tato úprava žádné "kouzlo", které zajistí, že čištění koutu zcela odpadá. Je ale mnohem snadnější a méně náročné. Princip je srovnatelný s odstraněním zbytků z vaší pečící pánve s nepřilnavým povrchem. Další plus: nespotřebujete tolik čistícího prostředku a tím šetříte jak životní prostředí tak i Vaší peněženku.

    Úprava usnadňující čištění

    Clean je speciální povlakování, jímž si sklo udrží povrch, který odpuzuje vodu. Voda poté zanechává na skle daleko méně nečistot, jako jsou kapky, zbytky mýdla a další nečistoty, které se na skle obvykle usazují.

    Čištění sice zcela neodpadá, ale je snadnější a méně náročné. Sprchový kout zůstane vždy krásně lesklý a čistý a Vy, díky snadnému čištění, ušetříte nejen peníze za úklidové prostředky, ale přispějete i k ochraně životního prostředí. 

    KERMIclean je dle hygienicko-technického posudku a mikrobiologické zkoušky nezávislého institutu certifikován jako "neomezeně použitelný ve všech oblastí následujících zařízeních": nemocnice, ústavy sociální péče, školy, mateřské školky apod. Test TÜV potvrdil životnost minimálně deset let.

    Zavřít