Otevírací doba

Naši otevírací dobu o svátcích 1.5. a 8.5. najdete ZDE (click).


  • Laufen Clean Coat

    Hladká a prakticky nezničitelná glazura

    LCC - Jedná se o silikáto-keramickou, skelnou vrstvu, která se vypaluje na původní glazuru. Nečistoty, vodní kámen a bakterie se na neporézním povrchu nedokáží uchytit a obvykle se spláchnou s odtékající vodou.

    LCC - usnadňuje péči a zaručuje nejvyšší standard čistoty a hygieny

     

    LCC zdokonaluje keramické povrchy. Když si pořídíte nové umyvadlo a klozet, jsou nádherně čisté a lesklé. Aby keramika vypadala stále jako nová, vyvinul LAUFEN povrch CLEAN COAT. 

    LCC má hloubku pouhé 4 nanometry a zcela neporézní povrch. Díky tomu se vodní kámen, nečistoty a bakterie na povrchu prakticky nedokážou uchytit  a i kdyby, mnohem snáze je odstraníte. Všechny čistící a dezinfekční prostředky se na povrchu lépe rozlijí, čímž zvyšují jejich účinnost. Další výhodou LCC je vysoká odolnost proti agresivním čistícím prostředkům a chemickým látkám, takže se keramika nepoškodí ani při nesprávné péči.

    Jaké má povrchová úprava výhody?

    • Hygienicky čistý
    • Odolný a trvanlivý
    • Neporézní a extrémně hladký
    • Mimořádně snadné čištění
    • Méně čistících prostředků
    • Šetrný k životnímu prostředí

    LCC udělá všude dobrý dojem

    Jde o ideální řešení pro náročné podmínky, kde čistění probíhá každý den. Ocení to hlavně v hotelových zařízeních nebo v nemocnicích. LCC z dlouhodobého hlediska přináší nejvyšší standard čistoty a hygieny. Koupelnová keramika bude i po mnoha letech používání hladká a lesklá, jako když byla nová, a to v domácnostech i na veřejných místech.

    Speciální vrstva LCC dokonale vyhlazuje nerovný povrch glazované keramiky. Tento "vodomilný" (hydrofilní) povrch s obsahem oxidu titaničitého (TiO2) přitahuje vodu přičemž se netvoří kapky, ale souvislý tenký film vody, který uvolněné nečistoty odnáší pryč z povrchu. Dokáže proniknout i pod samotnou špínu nalepenou na povrchu a umožní její odplavení. LCC vrstva má antibakteriální efekt, protože absolutně hladký povrch neskýtá žádnou možnost zachycení. Proud vody může jednoduše smýt nečistoty včetně bakterií s sebou.

    Zavřít