• Materiál Nerez

    Klasické, nadčasové, krásné

    Nerezové dřezy jsou nadčasové a elegantní. Nerezová ocel 18/10 disponuje vynikajícími vlastnostmi, které ji předurčují jako ideální materiál vhodný pro kuchyňské dřezy.

    BLANCO nabízí množství rozličných tvarů, jako např. dřezy s klasickými velkými nebo naopak malými rádiusy v rozích, dále různé hloubky vaniček a také nejrozmanitější geometrie dřezů. Široký sortiment nerezových dřezů tak poskytuje rozmanité možnosti při volbě toho správného dřezu. Nerezová ocel je také nadčasová, díky své neutrální barvě se dá harmonicky integrovat do každého kuchyňského prostředí.

    povrchove upravy
    Nerezová ocel přesvědčí především svými hygienickými vlastnostmi, je hygienicky nezávadná a vhodná pro styk s potravinami. Její povrch je hladký, bez pórů a proto se snadno čistí. Díky své odolnosti vůči skvrnám od některých potravin (např. káva, čaj, ovoce nebo zelenina) a běžným kyselinám, je nerezová ocel ideální pro každodenní používání v kuchyních. Prémiová kvalita používané nerezové oceli je zárukou, že dřezy BLANCO splňují ty nejnáročnější požadavky, co se týká bezpečné přípravy potravin.

    Zavřít